|WELCOME TO MY BLOG |
No posts.
No posts.

You're mine

I want to tell something to you what I feel right now . Pertama kali saya lihat awak , saya rasa memang awak yang terbaik untuk saya dan dari situ saya dapat rasakan yang awak boleh happykan saya buat selama-lamanya :) Hee i know that you love me but iloveyou more than you love ice cream :) You're my love , my sweetheart , my dupdupdap , my princess , my future wife , my everything and the special one You're Mine :) ! I miss and love our moment when we spend together :* I will do my best for you and our relaytionship :) I'm happy with you sayang .

2015 Yang Perit :')

Fuh-2 berabuk dah blog nie :'D Skejap update , skejap tak Haha . Hmm sumpahh tahun nie tahun paling perit aku rasa , tak tahu nak ckp mcm mana :') Skola lagy , Keje lagy , dengan mama lagy sakit . Hmm aku tak kisah lha hilang pendidikan daripada aku hilang mama :') Tak kisahlah ap orang nak ckp tentang aku :'* Serious tak boleyh terima kenyataan bila aku dpat tahu mama ad kanser payudara :'( Hmm sebak doh rasa nak nangis jea :'( Hmm . Tu yang aku keje cari duit nak tolong dia sikit tentang perubatan dia tu :') Itulah sb aku jarang pegy skola . Hmm bnyak lagy problem aku yang tgh fikirkan nie . Dngan tahun nie SPM lagy , Haish-2 :( Hmm aku dah tak kisah pape dah , Aku just nak mama sembuh cepat and kembali seperti biasa :') If mana nak tolong tu , tak mintak banyak just mintak tolong doakan mama jea :') Hmm Thanx :'))